Κυριακή Κολλινιάτη

Η Κυριακή Κολλινιάτη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1988.

  • Είναι Κοινωνική Λειτουργός και έχει εργαστεί σε διάφορους φορείς και υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας ενώ τα τελευταία 7 έτη ασχολείται ειδικότερα με παιδιά και εφήβους.

  • Έχει δουλέψει σε ειδικά δημοτικά σχολεία και τα τελευταία δύο έτη εργάζεται στο 2ο ΚΕΣΥ Πειραιά (Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης), παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.

  • Παράλληλα είναι μέλος της θεατρικής ομάδας “Luna Cantat” εδώ και 6 χρόνια.

  • Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής, εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Κ.Ε.Κ. του ΕΚΠΑ, με τίτλο: «Το Θέατρο στην Εκπαίδευση: Παιδαγωγική Μέθοδος και Καλλιτεχνική Δημιουργία».

  • Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί δύο Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Κε.Δι.Βι.Μ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλο: «Διαπολιτισμική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση» και «Αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση».

  • Συνεργάστηκε με το Κέντρο Παιδαγωγικής και Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης «Σχεδία» στο πρόγραμμα κοινωνικο-παιδαγωγικής παρέμβασης που υλοποιήθηκε στην Δραπετσώνα από το 2014 έως τον Ιούλιο του 2019 και το οποίο αφορούσε στην καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού παιδιών και εφήβων που ανήκαν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μέσω της τέχνης. Στο πρόγραμμα αυτό, πέρα από την κοινωνική στήριξη γονιών και παιδιών, είχε αναλάβει και ρόλο εμψυχώτριας θεατρικών και εικαστικών δραστηριοτήτων. Επίσης συμμετείχε ως εμψυχώτρια στο πρόγραμμα ΑΡΤΙΖΟΡΑ που υλοποίησε η «Σχεδία» το 2019 για την προβολή της φωνής των παιδιών Ρομά μέσω της τέχνης.

  • Μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να συνεργάζεται με την «Σχεδία», συμμετέχοντας στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων κοινωνικο-παιδαγωγικής παρέμβασης.